Om mig

ACHfade

Några ord om mig,
Ann-Catherine Halvarsson

Jag är licensierad kostrådgivare inom lågkolhydratkost genom mf Hälsoutbildningar 2010 samt diplomerad av Anna Hallén Utbildningar 2012, och har själv ätit LCHF/Naturlig kost sedan 2008.

Jag har egna erfarenheter av kosten, omställningsbesvär, att gå ned i vikt och att inte gå ned i vikt, återfall och misslyckanden, men även hälsovinster och energivinster. Jag har stöttat kunder, vänner och bekanta i deras val att äta sig till ett friskare piggare liv.

Utbildningen till kostrådgivare gav mig en värdefull grund i näringsfysiologin och evolutionen, en förklaring till varför vi mår så mycket bättre på Naturlig kost.

Nu ser jag med spänning fram emot att få delta i just Din resa till ett piggare, lättare liv med Naturlig kost!

Min vision är:

Ett samhälle där naturlig kost utgör den självklara grunden för allas hälsa och välmående, liksom glädjefylld samvaro och njutningsfulla måltider.

Min strategi är:

Att med omtanke och respekt erbjuda personligt anpassad kostrådgivning och kurser med bas i naturlig kost.

Mina ledord är:

FÖRTROENDE – jag vill att Du ska känna förtroende för mig, mina råd och min kunskap samt känna tillit till att vår relation bygger på ömsesidigt förtroende och respekt.

PERSONLIGA TJÄNSTER – jag erbjuder Dig en personligt anpassad tjänst och mitt mål är att Du efter avslutad tjänst ska känna dig motiverad, inspirerad och ha utökat din kunskap om naturlig kost.

NATURLIG KOST – Den kost jag förespråkar skall i alla lägen sträva efter att vara naturlig, balanserad och ursprunglig, och grunda sig i näringsfysiologi samt modern vetenskap.

 

mf HälsoutbildningarKostrådgivarna.seAnna Hallén utbildningar